16/01/2020 16/01/2020 Μία άγνωστη, αλλά θαυμαστή επέτειος έλαβε χώρα την χθεσινή ημέρα, αφού αυτή προκύπτει από ένα εξίσου θαυμαστό γεγονός με πρωταγωνιστές τον Άγιο Πορφύριο και έναν καθηγητή Πανεπιστημίου. Εκεί, λοιπόν, γύρω στο ξημέρωμα της ημέρας μνήμης του Οσίου Ιωάννου Καλυβίτου από την Κωνσταντινούπολη, εμφανίζεται ο Άγιος και λέει στον συνομιλητή του: ”Πολύ μου άρεσε που διάβασες...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 14:52

Μια …άγνωστη επέτειος

Διαδώστε:
Μια …άγνωστη επέτειος

Μία άγνωστη, αλλά θαυμαστή επέτειος έλαβε χώρα την χθεσινή ημέρα, αφού αυτή προκύπτει από ένα εξίσου θαυμαστό γεγονός με πρωταγωνιστές τον Άγιο Πορφύριο και έναν καθηγητή Πανεπιστημίου.
Εκεί, λοιπόν, γύρω στο ξημέρωμα της ημέρας μνήμης του Οσίου Ιωάννου Καλυβίτου από την Κωνσταντινούπολη, εμφανίζεται ο Άγιος και λέει στον συνομιλητή του: ”Πολύ μου άρεσε που διάβασες τον βίο του Αγίου Ιωάννου του Κκαλυβίτου. Και συνέχισε ”Με αυτό το συναξάρι έμαθα να διαβάζω τα γράμματα στο Άγιο Όρος. Να διαβάζετε τώρα τους Αγίους της Εκκλησίας, θα σας φωτίσουν τώρα στα δύσκολα που έρχονται. Να ξέρεις ότι όλοι οι άγιοι με πρώτη την Παναγία μας την Μητέρα του Θεού, επιστρατευτήκαμε για εσάς γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος να σας βοηθήσει”.

Ένα γεγονός που φωτογραφίζει με τον πιο ευκρινή ”φωτογραφικό φακό” τις ανάγκες της σύγχρονης ανθρωπότητας, αλλά τον βαρυσήμαντο ρόλο των Αγίων και της Παναγίας ιδιαίτερα στην κάλυψη αυτών των αναγκών και στην ανακούφιση των πληγών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων