04/08/2023 04/08/2023 «Πάντων προστατεύεις, ἀγαθὴ» Πάντων θλιβομένων η χαρά, και αδικουμένων προστάτις, και πενομένων τροφή, ξένων τέ παράκλησις, και βακτηρία τυφλών, ασθενούντων επίσκεψις, καταπονουμένων, σκέπη και αντίληψις, και ορφανών βοηθός, Μήτερ του Θεού του ύψίστου, συ Υπάρχεις Άχραντε σπεύσον, δυσωπούμεν ρύσασθαι τους δούλους σου. Αυτή την προσευχή να λέμε καθημερινά και η Παναγία να είστε σίγουροι πως...
04 Αυγούστου, 2023 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2023 - 22:03

Μια προσευχή στην Παναγία από την μακρινή Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Μια προσευχή στην Παναγία από την μακρινή Μαδαγασκάρη

«Πάντων προστατεύεις, ἀγαθὴ»

Πάντων θλιβομένων η χαρά, και αδικουμένων προστάτις, και πενομένων τροφή, ξένων τέ παράκλησις, και βακτηρία τυφλών, ασθενούντων επίσκεψις, καταπονουμένων, σκέπη και αντίληψις, και ορφανών βοηθός, Μήτερ του Θεού του ύψίστου, συ Υπάρχεις Άχραντε σπεύσον, δυσωπούμεν ρύσασθαι τους δούλους σου.

Αυτή την προσευχή να λέμε καθημερινά και η Παναγία να είστε σίγουροι πως θα μας βοηθήσει. Η Παναγία δεν μας αφήνει ποτέ, είναι η Μάνα μας και σαν Μάνα μας κουβαλάει στην μεγάλη αγκαλιά Της. Εμείς εδώ στην μακρινή Μαδαγασκάρη νιώθουμε την χάρη Της και την προστασία Της και με την συνεχή παρουσία της Κυρίας των ουρανών πορευόμαστε στο δύσκολο ιεραποστολικό μονοπάτι.

Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ανταναναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων