03/09/2019 03/09/2019 Το Πρακτορείο Ορθοδοξία παρουσιάζει μια σειρά αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις που παραχώρησαν Ιεράρχες στους δημοσιογράφους του Πρακτορείου μας με τίτλο πνευματικά αποσπάσματα. Στο σημερινό μας απόσπασμα φιλοξενούμε τον Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο. Ο Σεβασμιώτατος κα΄νει ιδιαίτερη αναφορά στους νέους οι οποίοι όπως τονίζει παραμένουν κοντά στην Εκκλησία και συμμετέχουν στα μυστήρια της. “Τα παιδιά...
03 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2019 - 9:30

Μητρ. Πατρών: “Τα παιδιά μας είναι η χρυσή ελπίδα για το μέλλον μας”

Διαδώστε:
Μητρ. Πατρών: “Τα παιδιά μας είναι η χρυσή ελπίδα για το μέλλον μας”

Το Πρακτορείο Ορθοδοξία παρουσιάζει μια σειρά αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις που παραχώρησαν Ιεράρχες στους δημοσιογράφους του Πρακτορείου μας με τίτλο πνευματικά αποσπάσματα.

Στο σημερινό μας απόσπασμα φιλοξενούμε τον Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο.

Ο Σεβασμιώτατος κα΄νει ιδιαίτερη αναφορά στους νέους οι οποίοι όπως τονίζει παραμένουν κοντά στην Εκκλησία και συμμετέχουν στα μυστήρια της.

“Τα παιδιά μας είναι η χρυσή ελπίδα για το μέλλον μας. Μόνο η Εκκλησία μπορεί με ασφάλεια να προστατεύσει τα παιδιά μας. Οι νέοι μας είναι σαν τα λουλούδια μέσα στο χειμώνα, όπως θα έλεγε για τους νεομάρτυρες ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης. Και πάνω σε αυτό θα πρέπει να οικοδομήσουμε εμείς, προς χάριν των παιδιών μας και της κοινωνίας μας, διότι με αυτόν τον τρόπο επενδύουμε στους νέους” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο απόσπασμα:

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στα παρακάτω βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων