28/02/2022 28/02/2022 Ακούστε σε podcast την εκπομπή «Επικαιρότητα» με τη Μαρία Γιαχνάκη, που λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία μεταδόθηκε σήμερα το μεσημέρι εκτάκτως από το ψηφιακό ραδιόφωνο pemptousia.fm. Τα γεγονότα σχολίασαν ο αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης, ο ανταποκριτής στη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος, ο ιστορικός και συγγραφέας Στέφανος Τανιμανίδης, ο κάτοικος Κιέβου Ανδρέας Ους και οι συνεργάτες του...
28 Φεβρουαρίου, 2022 - 18:16

Η «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της Δευτέρας 28/2 σε podcast

Διαδώστε:
Η «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της Δευτέρας 28/2 σε podcast

Ακούστε σε podcast την εκπομπή «Επικαιρότητα» με τη Μαρία Γιαχνάκη, που λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία μεταδόθηκε σήμερα το μεσημέρι εκτάκτως από το ψηφιακό ραδιόφωνο pemptousia.fm.

Τα γεγονότα σχολίασαν ο αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης, ο ανταποκριτής στη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος, ο ιστορικός και συγγραφέας Στέφανος Τανιμανίδης, ο κάτοικος Κιέβου Ανδρέας Ους και οι συνεργάτες του Διεθνούς Εκκλησιαστικού Πρακτορείου Ειδήσεων Ορθοδοξία και της Pemptousia.tv, Νικόλαος Ζαΐμης, Ιρίνα Τρεσαρούκοβα (από τη Μόσχα), Σοφία Κολοκοτρώνη.

Η εκπομπή κανονικά μεταδίδεται κάθε Παρασκευή μεσημέρι (1-3 μ.μ.) και μέσω αυτής μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχόλησαν την κοινωνία από το χώρο της εκκλησίας, της πολιτικής, της υγείας είτε από τον παγκόσμιο χάρτη.

Ακούστε σε podcast την εκπομπή της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου 2022:

Η εφαρμογή podcast φέρνει κοντά σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας τις εκπομπές που δεν καταφέρατε να ακούσετε ζωντανά από το ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας

Ακούστε ξανά και αποθηκεύστε, στο κινητό σας ή στο tablet σας σε μορφή podcast τις εκπομπές του Διαδικτυακού Ραδιοφώνου της Πεμπτουσίας. Τα podcast των εκπομπών είναι διαθέσιμα και στις πλατφόρμες Spotify, Google Podcast και Apple Podcasts.

Επιμέλεια εκπομπής: Ελένη Ξανθάκη.

Ήχος: Κώστας Ταλιαδώρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων