28/07/2022 28/07/2022 ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη 28/7 στο http://pemptousia.fm Στις 10:00 – «Ορθόδοξες διαδρομές» με τον Δημήτρη Στρουμπάκο. Προσκεκλημένος ο Αρχιμανδρίτης Αντύπας Νικηταράς, πρώην Πατριαρχικός Έξαρχος Πάτμου, που θα μιλήσει για τον Όσιο Αμφιλόχιο Μακρή. Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη. Στις 11:00 – «Θεολογείν Ορθοδόξως» με τον Θεολόγο Βασίλειο Γκρίλλα. Προσκεκλημένος ο εικαστικός και συγγραφέας Βαγγέλης Παππάς και θέμα...
28 Ιουλίου, 2022 - 10:22

Ακούστε σήμερα στο Pemptousia FM

Διαδώστε:
Ακούστε σήμερα στο Pemptousia FM

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη 28/7 στο http://pemptousia.fm

Στις 10:00 – «Ορθόδοξες διαδρομές» με τον Δημήτρη Στρουμπάκο.
Προσκεκλημένος ο Αρχιμανδρίτης Αντύπας Νικηταράς, πρώην Πατριαρχικός Έξαρχος Πάτμου, που θα μιλήσει για τον Όσιο Αμφιλόχιο Μακρή. Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη.

Στις 11:00 – «Θεολογείν Ορθοδόξως» με τον Θεολόγο Βασίλειο Γκρίλλα.
Προσκεκλημένος ο εικαστικός και συγγραφέας Βαγγέλης Παππάς και θέμα της σημερινής εκπομπή «Η εκκλησιαστική τέχνη».

Στις 13:00 – «Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα» – Ομιλίες του Καθηγουμένου της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, στις διαδικτυακές συνάξεις.

Στις 16:00 – «Λόγος και μέλος: προσεγγίσεις στη μυσταγωγία της Ψαλτικής Τέχνης» με τους Κωνσταντίνο Αγγελίδη και Γεώργιο Σάββα.
Στην σημερινή εκπομπή θα ακούσετε το Β΄ Μέρος του αφιερώματος στην Παναγία Τριχερούσα.

Δείτε το πρόγραμμα του ραδιοφώνου της Πεμπτουσίας εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων