08/04/2024 08/04/2024 Για το τάμα το οποίο ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020 να περπατήσει από το Λονδίνο μέχρι τον τάφου του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή, το οποίο όμως δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας, μίλησε στο ραδιόφωνο του Pemptousia FM, η κ. Κατερίνα Μαυρομιχάλη. Καλεσμένη στην εκπομπή “Ορθόδοξες Διαδρομές” με τον Δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, η κ. Μαυρομιχάλη ξεκίνησε...
08 Απριλίου, 2024 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2024 - 11:14

Με τα πόδια από το Λονδίνο ως τον τάφο του Αγίου Παϊσίου

Διαδώστε:
Με τα πόδια από το Λονδίνο ως τον τάφο του Αγίου Παϊσίου

Για το τάμα το οποίο ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020 να περπατήσει από το Λονδίνο μέχρι τον τάφου του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή, το οποίο όμως δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας, μίλησε στο ραδιόφωνο του Pemptousia FM, η κ. Κατερίνα Μαυρομιχάλη.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ορθόδοξες Διαδρομές” με τον Δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, η κ. Μαυρομιχάλη ξεκίνησε το τάμα της, όπως λέει χαρακτηριστικά , από τον την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στο Λονδίνο για να φτάσει με τα πόδια στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, τον τόπο όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου. Η ίδια θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τον Αγιορείτη Γέροντα. Ενα τάμα που δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας, φτάνοντας όμως ως την Γερμανία. Συνοδοιπόροι στο τάμα της ήταν ο Άγιος Παϊσιος αλλά και Γερόντισσα Γαβριηλία, η νέα Αγία της Εκκλησίας μας.

Ακούστε την εκπομπή:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων