22/01/2024 22/01/2024 Τις ανησυχίες του για το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή η Κυβέρνηση εξέφρασε μέσα από το ραδιόφωνο του PEMPTOUSIA FM, ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος. Μιλώντας στην εκπομπή “Ορθόδοξες Διαδρομές” και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, ο Ποιμενάρχης της Ευρυτανίας κατέθεσε τις απόψεις του επί του φλέγοντος ζητήματος και τις συνέπειες που αυτό θα επιφέρει στην πατρίδα...
22 Ιανουαρίου, 2024 - 11:03
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2024 - 11:05

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος στις “Ορθόδοξες Διαδρομές” στο Pemptousia FM

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος στις “Ορθόδοξες Διαδρομές” στο Pemptousia FM

Τις ανησυχίες του για το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή η Κυβέρνηση εξέφρασε μέσα από το ραδιόφωνο του PEMPTOUSIA FM, ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. ΓεώργιοςΜιλώντας στην εκπομπή “Ορθόδοξες Διαδρομές” και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, ο Ποιμενάρχης της Ευρυτανίας κατέθεσε τις απόψεις του επί του φλέγοντος ζητήματος και τις συνέπειες που αυτό θα επιφέρει στην πατρίδα μας.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: 

*Η εκπομπή “Ορθόδοξες Διαδρομές”, την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος, ακούγεται κάθε Δευτέρα στις 10 το πρωί από το pemptousia.fm. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων