20/02/2024 20/02/2024 Καλεσμένος στο ραδιόφωνο του PEMPTOUSIA FM ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Βασιλάκος, εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών – Θεολόγος. Ο π. Σπυρίδων φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  ”Ορθόδοξες διαδρομές ”, την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο θεσμός της οικογένειας, η οποία αποτελεί το κύτταρο της κοινωνίας μας και...
20 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:05
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2024 - 9:15

Ο π. Σπυρίδων Βασιλάκος στις “Ορθόδοξες Διαδρομές” για την οικογένεια (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Διαδώστε:
Ο π. Σπυρίδων Βασιλάκος στις “Ορθόδοξες Διαδρομές” για την οικογένεια (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Καλεσμένος στο ραδιόφωνο του PEMPTOUSIA FM ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Βασιλάκος, εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών – Θεολόγος. Ο π. Σπυρίδων φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  ”Ορθόδοξες διαδρομές ”, την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο θεσμός της οικογένειας, η οποία αποτελεί το κύτταρο της κοινωνίας μας και της χριστιανικής μας πίστης.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή:

*Η εκπομπή “Ορθόδοξες Διαδρομές”, την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος, ακούγεται κάθε Δευτέρα στις 10 το πρωί από το pemptousia.fm. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων