04/12/2023 04/12/2023 Καλεσμένος στο ραδιόφωνο του PEMPTOUSIA FM ήταν ο Δρ. Χαράλαμπος Μπούσιας, Μέγας Υμνογράφος της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας. Ο κ. Μπούσιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  ”Ορθόδοξες διαδρομές ”, την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος. Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπούσας, περιγράφει την διαδρομή του στον χώρο της εκκλησιαστικής υμνογραφίας καθώς και τις πνευματικές του συναντήσεις...
04 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2023 - 14:06

Ο Υμνογράφος Χαράλαμπος Μπούσιας στην εκπομπή “Ορθόδοξες Διαδρομές” με τον Δημήτρη Στρουμπάκο

Διαδώστε:
Ο Υμνογράφος Χαράλαμπος Μπούσιας στην εκπομπή “Ορθόδοξες Διαδρομές” με τον Δημήτρη Στρουμπάκο

Καλεσμένος στο ραδιόφωνο του PEMPTOUSIA FM ήταν ο Δρ. Χαράλαμπος Μπούσιας, Μέγας Υμνογράφος της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας. Ο κ. Μπούσιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  ”Ορθόδοξες διαδρομές ”, την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπούσας, περιγράφει την διαδρομή του στον χώρο της εκκλησιαστικής υμνογραφίας καθώς και τις πνευματικές του συναντήσεις και γνωριμίες με τους Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη και τον Άγιο Σωφρόνιο του Έσσεξ.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων