30/04/2024 30/04/2024 Ακούστε την διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή “Πνευματικοί αντίλαλοι”, της Μεγάλης Τρίτη 30/4/2024, και ώρα : 10:30 π.μ., στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας», όπου ο Πάνος Αβραμόπουλος, συζητά με τον ευλαβή ιερομόναχο Πατέρα Γεννάδιο Μανώλη, για τον Άγιο Πάσχα. Ειδικότερα μιλούν : Για την συμβολή του Αγίου Πάσχα ως κορυφαίας εορτής της Χριστιανοσύνης, στην διαμόρφωση της ορθόδοξης...
30 Απριλίου, 2024 - 9:54
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2024 - 10:31

Πάνος Αβραμόπουλος και Ιερομόναχος Γεννάδιος Μανώλης μιλούν στο Pemptousia FM για το Άγιο Πάσχα

Διαδώστε:
Πάνος Αβραμόπουλος και Ιερομόναχος Γεννάδιος Μανώλης μιλούν στο Pemptousia FM για το Άγιο Πάσχα

Ακούστε την διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή “Πνευματικοί αντίλαλοι”, της Μεγάλης Τρίτη 30/4/2024, και ώρα : 10:30 π.μ., στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας», όπου ο Πάνος Αβραμόπουλος, συζητά με τον ευλαβή ιερομόναχο Πατέρα Γεννάδιο Μανώλη, για τον Άγιο Πάσχα.

Ειδικότερα μιλούν :

Για την συμβολή του Αγίου Πάσχα ως κορυφαίας εορτής της Χριστιανοσύνης, στην διαμόρφωση της ορθόδοξης συνείδησης όλου του κόσμου.

Για το πανανθρώπινο μήνυμα αγάπης, ηθικής ανάτασης και εσωτερικής ανασυγκρό-τησης, που εκπέμπει η αγία εορτή του Πάσχα, σε όλη την ανθρωπότητα.

Για τα αξεπέραστα ηθικά βιώματα και τις έξοχες παραστάσεις που είχαμε κατά την παιδική μας ηλικία, στην εορτή του Αγίου Πάσχα.

Αλλά και για ποικίλα ωραία έθιμα και παραδόσεις που αναβιώνουν σε όλη την Ελλάδα, κατά τη εορτή του Αγίου Πάσχα.

Συντονιστείτε στο pemptousia fm

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων