05/03/2024 05/03/2024 Για τον αοίδιμο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ακαδημαϊκό, κορυφαίο Δημοκράτη, αλλά και απαράμιλλο Έλληνα συνάμα, ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, συζητούν σήμερα στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia FM, o Πάνος Αβραμόπουλος και ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.  Συντονιστείτε στις 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας»! Μιλούν διεξοδικά: Για την έξοχη ηθικά αρχιεπισκοπική παρουσία του κυρού Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου,...
05 Μαρτίου, 2024 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024 - 10:12

Πάνος Αβραμόπουλος και Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σκιαγραφούν στο Pemptousia FM τον Αρχιεπίσκοπο Χρύσανθο Φιλιππίδη

Διαδώστε:
Πάνος Αβραμόπουλος και Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σκιαγραφούν στο Pemptousia FM τον Αρχιεπίσκοπο Χρύσανθο Φιλιππίδη

Για τον αοίδιμο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ακαδημαϊκό, κορυφαίο Δημοκράτη, αλλά και απαράμιλλο Έλληνα συνάμα, ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, συζητούν σήμερα στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia FM, o Πάνος Αβραμόπουλος και ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ. 

Συντονιστείτε στις 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας»!

Μιλούν διεξοδικά:

Για την έξοχη ηθικά αρχιεπισκοπική παρουσία του κυρού Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου, κορύφωση της οποίας υπήρξε, η άρνησή του να ορκίσει στην κατοχή την προδοτική κυβέρνηση Τσολάκογλου, γεγονός που επέσυρε και την καθαίρεσή του.

Για την πολυεδρική προσφορά στον πολιτικό και διπλωματικό στίβο της Ελλάδος, όπου και έφερε επιτυχώς εις πέρας, δύσκολες και λεπταίσθητες αποστολές, για τα γεωπολιτικά και διπλωματικά συμφέροντα της Ελλάδος.

Για το ανορθωτικό και εμπνευσμένο θεολογικά και ανθρωπιστικά έργο του, κατά την ποιμαντορία του, στην Μητρόπολη Τραπεζούντας.

Αλλά και για την άφθαστη ακαδημαϊκή και πολιτισμική του συγκρότηση, όπως και το πολυεπίπεδο και οιστρηλατημένο συγγραφικό του έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων