17/05/2022 18/05/2022 Αφιερωμένες στον αείμνηστο Άρχοντα Πρωτοψάλτη της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως & ιδρυτή της Ελληνικής Βυζαντινής Χορωδίας Λυκούργο Αγγελόπουλο, είναι οι επόμενες τρεις εκπομπές «Λόγος και Μέλος». Τρίτη 17, Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 συντονιστείτε στις 16:00 στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας. Οι εκπομπές εν συνεχεία θα είναι διαθέσιμες σε μορφή podcast στην σελίδα https://logos-kai-melos.castos.com καθώς και στο...
17 Μαΐου, 2022 - 19:56
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2022 - 0:29

Pemptousia FM: Αφιέρωμα στον αείμνηστο Λυκούργο Αγγελόπουλο

Διαδώστε:
Pemptousia FM: Αφιέρωμα στον αείμνηστο Λυκούργο Αγγελόπουλο

Αφιερωμένες στον αείμνηστο Άρχοντα Πρωτοψάλτη της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως & ιδρυτή της Ελληνικής Βυζαντινής Χορωδίας Λυκούργο Αγγελόπουλο, είναι οι επόμενες τρεις εκπομπές «Λόγος και Μέλος».

Τρίτη 17, Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 συντονιστείτε στις 16:00 στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας.

Οι εκπομπές εν συνεχεία θα είναι διαθέσιμες σε μορφή podcast στην σελίδα https://logos-kai-melos.castos.com καθώς και στο Spotify, στο Google Podcast και στο Apple Podcast.

Επιμελούνται και παρουσιάζουν ο Πρωτοψάλτης, Δάσκαλος της Ψαλτικής Τέχνης και Χοράρχης του Βυζαντινού Χορού ΤΡΟΠΟΣ Κωνσταντίνος Αγγελίδης, και ο Πρωτοψάλτης και Μουσικολόγος Γεώργιος Σάββας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων