15/12/2023 15/12/2023 Ζωντανά θα αναμεταδοθούν αύριο, Σάββατο 16, καθώς και την Κυριακή 17  Δεκεμβρίου 2023, από το ραδιόφωνο Pemtpousia FM, ιερές ακολουθίες από την Ιερά Μονή Ταξιαρχών Πηλίου.  Συγκεκριμένα, το Σάββατο θα ιερουργήσει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος και θα συλλειτουργήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτης Εφραίμ. Την Κυριακή ΙΑ’ Λουκά, 17...
15 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2023 - 14:59

Pemptousia FM: Ζωντανά ιερές ακολουθίες το Σαββατοκύριακο από τη Μονή Ταξιαρχών Πηλίου

Διαδώστε:
Pemptousia FM: Ζωντανά ιερές ακολουθίες το Σαββατοκύριακο από τη Μονή Ταξιαρχών Πηλίου

Ζωντανά θα αναμεταδοθούν αύριο, Σάββατο 16, καθώς και την Κυριακή 17  Δεκεμβρίου 2023, από το ραδιόφωνο Pemtpousia FM, ιερές ακολουθίες από την Ιερά Μονή Ταξιαρχών Πηλίου. 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο θα ιερουργήσει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος και θα συλλειτουργήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτης Εφραίμ.

Την Κυριακή ΙΑ’ Λουκά, 17 Δεκεμβρίου, τη Θεία Λειτουργία θα τελέσει στο Καθολικό της Μονής ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ.

Δείτε επίσης: Η Άνω Μονή Παναγίας Ξενιάς υποδέχεται την Παναγία Ελαιοβρύτισσα από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων