16/11/2023 16/11/2023 Ημέρα εόρτιος και ευφρόσυνος η σημερινή καθώς η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου προέβη στην αναγραφή στις Αγιολογικές Δέλτους του Γέροντα Γερβασίου Παρασκευόπουλου.   Για το νέο Άγιο της Εκκλησίας μας και τις πνευματικές εμπειρίες που βίωσε μαζί του είχε μιλήσει τον περασμένο Ιανουάριο ο Αρχιμανδρίτης π. Αθανάσιος Παπασταύρου στο Ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας και...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2023 - 12:26

Πνευματικές εμπειρίες με τον Γέροντα Γερβάσιο Παρασκευόπουλο

Διαδώστε:
Πνευματικές εμπειρίες με τον Γέροντα Γερβάσιο Παρασκευόπουλο

Ημέρα εόρτιος και ευφρόσυνος η σημερινή καθώς η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου προέβη στην αναγραφή στις Αγιολογικές Δέλτους του Γέροντα Γερβασίου Παρασκευόπουλου.  

Για το νέο Άγιο της Εκκλησίας μας και τις πνευματικές εμπειρίες που βίωσε μαζί του είχε μιλήσει τον περασμένο Ιανουάριο ο Αρχιμανδρίτης π. Αθανάσιος Παπασταύρου στο Ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας και την εκπομπή “Ορθόδοξες Διαδρομές”, την οποία παρουσιάζει και επιμελείται ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος.

Ακούστε την εκπομπή ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων