21/01/2022 21/01/2022 Από σήμερα και κάθε Παρασκευή το μεσημέρι 1 με 3 θα μπορείτε να ακούτε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας την εκπομπή Επικαιρότητα με την δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη. Στην δίωρη αυτή εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχόλησαν την κοινωνία είτε από το χώρο της εκκλησίας, της πολιτικής, της υγείας είτε από τον παγκόσμιο...
21 Ιανουαρίου, 2022 - 12:24

Σήμερα στη 1 το μεσημέρι η Μαρία Γιαχνάκη στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας

Διαδώστε:
Σήμερα στη 1 το μεσημέρι η Μαρία Γιαχνάκη στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας

Από σήμερα και κάθε Παρασκευή το μεσημέρι 1 με 3 θα μπορείτε να ακούτε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας την εκπομπή Επικαιρότητα με την δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη.

Στην δίωρη αυτή εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχόλησαν την κοινωνία είτε από το χώρο της εκκλησίας, της πολιτικής, της υγείας είτε από τον παγκόσμιο χάρτη.
Με σχόλια, παρεμβάσεις, συνεντεύξεις και αναλύσεις τα γεγονότα θα μπαίνουν σε μια άλλη βάση δεδομένων με γνώμονα πάντα την αντικειμενική ενημέρωση.
Σήμερα στην εκπομπή Επικαιρότητα λόγω της γιορτής του Αγίου Μαξίμου του οποίου το όνομα φέρει το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και στο οποίο ανήκουν και τα Μέσα Ενημέρωσης, η δημοσιογράφος θα κάνει αναφορά στις δραστηριότητες του Ινστιτούτου.

Στη συνέχεια θα φιλοξενήσει συνεργάτες από την Πεμπτουσία και το Πρακτορείο Ορθοδοξία, ενώ θα ασχοληθεί και με θέματα επικαιρότητας.
Καλεσμένοι της επίσης θα είναι ο Μητροπολίτης Καμερούν κ. Γρηγόριος για το θέμα της εισπηδήσεως του Πατριαρχείου Μόσχας στο έδαφος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας αλλά και ο καθηγητής Παθολογίας -Λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευάγγελος Γιαμαρέλλος ο οποίος θα τοποθετηθεί για το αντιικό φάρμακο για τον κορωνοϊό, το οποίο αδειοδοτήθηκε από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμάκων και παρεμένει ακόμη εκτός πρωτοκόλλου των νοσοκομείων.

Την εκπομπή μπορείτε να ακούτε ζωντανά 1 με 3 το μεσημέρι στο
https://www.pemptousia.gr/pemptousia-web-radio/

Μπορείτε επίσης να ακούτε την εκπομπή στο podcast και μετά το πέρας του ζωντανού προγράμματος:

https://epikairothta.castos.com/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων