22/02/2022 22/02/2022 Απόψε στις 19:00 στο pemptousia.fm, μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή «Πνευματικοί Αντίλαλοι». Στην σημερινή εκπομπή ο Πάνος Αβραμόπουλος φιλοξενεί τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωρεών και Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου κ. Φιλόθεο και συζητούν για την σεμνή κόρη των Αθηνών Αγία Φιλοθέη, την απαράμιλλη ηθικά Ρηγούλα Μπενιζέλου, που με ανείπωτη ιδιοτέλεια και αγάπη για τον Χριστό, θυσίασε...
22 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2022 - 17:35

Στις 19:00: Ο Επίσκοπος Ωρεών στην εκπομπή «Πνευματικοί Αντίλαλοι» του pemptousia.fm

Διαδώστε:
Στις 19:00: Ο Επίσκοπος Ωρεών στην εκπομπή «Πνευματικοί Αντίλαλοι» του pemptousia.fm

Απόψε στις 19:00 στο pemptousia.fm, μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή «Πνευματικοί Αντίλαλοι».

Στην σημερινή εκπομπή ο Πάνος Αβραμόπουλος φιλοξενεί τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωρεών και Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου κ. Φιλόθεο και συζητούν για την σεμνή κόρη των Αθηνών Αγία Φιλοθέη, την απαράμιλλη ηθικά Ρηγούλα Μπενιζέλου, που με ανείπωτη ιδιοτέλεια και αγάπη για τον Χριστό, θυσίασε όλη την περιουσία της προς χάριν των αδυνάτων, δημιούργησε τις πρώτες τεχνικές σχολές στην Αθήνα για να εκπαιδεύσει τα φτωχά ελληνόπουλα που στέναζαν από τον οθωμανικό ζυγό, προστάτευσε τις νεαρές κοπέλες που κινδύνευαν από τον θάνατο και την ατίμωση των Τούρκων και με την πολυεπίπεδη ηθική και πνευματική δράση της, εδραίωσε το ορθόδοξο φρόνημα στην οθωμανική Αθήνα που βίωνε την τρομοκρατία και το ανηλεές κυνηγητό των Τούρκων.

Συντονιστείτε στις 19:00 στο pemptousia.fm.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων