14/06/2024 15/06/2024 Εφτά χρόνια συμπληρώθηκαν από τη μακαρία εκδημία του αειμνήστου Γέροντος και νέου κτήτορος της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου, Αντωνίου πρεσβυτέρου, του σεβασμίου λευΐτου που επί 58 συναπτά έτη διακόνησε πολυσχιδώς και θυσιαστικώς την τοπική μας Εκκλησία. Η Θεία Λειτουργία και το ιερό Μνημόσυνο θα μεταδοθούν το Σάββατο το πρωί από το ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας....
14 Ιουνίου, 2024 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2024 - 1:11

Το Επταετές Μνημόσυνο π. Αντωνίου Ζούπη ζωντανά από το Pemptousia FM

Διαδώστε:
Το Επταετές Μνημόσυνο π. Αντωνίου Ζούπη ζωντανά από το Pemptousia FM

Εφτά χρόνια συμπληρώθηκαν από τη μακαρία εκδημία του αειμνήστου Γέροντος και νέου κτήτορος της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου, Αντωνίου πρεσβυτέρου, του σεβασμίου λευΐτου που επί 58 συναπτά έτη διακόνησε πολυσχιδώς και θυσιαστικώς την τοπική μας Εκκλησία.

Η Θεία Λειτουργία και το ιερό Μνημόσυνο θα μεταδοθούν το Σάββατο το πρωί από το ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας. Ακούστε εδώ: www.pemptousia.gr

Με την ευκαιρία αυτή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, και θα τελέσει το επταετές μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος, πλαισιούμενος από τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, νυν πνευματικό της Αδελφότητας, και άλλους πατέρες. Η αδελφότητα της Μονής προσκαλεί να τους ευλαβείς πιστούς να συμμετάσχουν στις ιερές ακολουθίες και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της μακαρίας ψυχής του αειμνήστου Γέροντος Αντωνίου εν Χώρᾳ Ζώντων.

Ο δρόμος για τη Μονή θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 3.00΄ το μεσημέρι. Μετά τις 3.00, λόγω του αγώνα αυτοκινήτων που πραγματοποιείται στην περιοχή εκείνη την ημέρα, η μετακίνηση από ή προς το μοναστήρι θα είναι δυνατή μέσω Αγίου Γεωργίου Νηλείας – Γατζέας ή Αγίου Γεωργίου Νηλείας – Μηλεών. Ομοίως, και για τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, ο δρόμος για τη Μονή θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 11.00΄ το πρωί. Μετά τις 11.00΄, λόγω του αγώνα αυτοκινήτων, η μετακίνηση από ή προς το μοναστήρι θα είναι δυνατή πάλι μέσω Αγίου Γεωργίου Νηλείας – Γατζέας ή Αγίου Γεωργίου Νηλεία – Μηλεών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων