11/10/2018 11/10/2018 Η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα στο δεύτερο μέρος της αποκλειστικής της συνέντευξης στην Πεμπτουσία μιλάει για τα συναισθήματα, τον πόνο και την ευτυχία και πως βοηθούν τον άνθρωπο να ωριμάζει και πως εκφράζονται μέσα από το τραγούδι. Ο άνθρωπος έχει γεννηθεί για όλα και δοκιμάζεται σε όλα και χρειάζεται δύναμη για να τα αντιμετωπίσει. Την δύναμη...
11 Οκτωβρίου, 2018 - 14:03

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο

Διαδώστε:
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο

Η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα στο δεύτερο μέρος της αποκλειστικής της συνέντευξης στην Πεμπτουσία μιλάει για τα συναισθήματα, τον πόνο και την ευτυχία και πως βοηθούν τον άνθρωπο να ωριμάζει και πως εκφράζονται μέσα από το τραγούδι. Ο άνθρωπος έχει γεννηθεί για όλα και δοκιμάζεται σε όλα και χρειάζεται δύναμη για να τα αντιμετωπίσει. Την δύναμη αυτή η Φωτεινή Δάρρα την αντλεί από τη πίστη της στο Θεό και μεταφέρει στο κόσμο της Πεμπτουσίας την βεβαιότητα πως όλοι μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, αφού κάθε θάνατο τον διαδέχεται μία ανάσταση. Τέλος η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρεται στην επικοινωνία με το κοινό μέσα από τη μουσική και τα συναισθήματα και σημειώνει πως η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο, μία ομορφιά που δεν στηρίζεται στην εικόνα, αλλά στον ψυχικό κόσμο του κάθε ανθρώπου.


Πηγή: Πεμπτουσία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων