09/04/2020 09/04/2020 Η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ εν μέσω πανδημίας μιλά αποκλειστικά στο Πρακτορείο μας και τον Δημήτρη Στρουμπάκο για την στέρηση της τέλεσης των Θρησκευτικών μας Δικαιωμάτων εξαιτίας του κορονοιού, για το αν κλονίζεται η Πίστη μας, για το Άγιο Φώς αλλά και για την αναγκαιότητα όλων των Ελλήνων να μείνουμε σε καιρούς δύσκολους ενωμένοι....
09 Απριλίου, 2020 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2020 - 18:22

Ελίζα Βόζεμπεργκ στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Δεν κλονίζεται η Πίστη μας αλλά ενδυναμώνεται περισσότερο με αυτά που συμβαίνουν”

Διαδώστε:
Ελίζα Βόζεμπεργκ στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Δεν κλονίζεται η Πίστη μας αλλά ενδυναμώνεται περισσότερο με αυτά που συμβαίνουν”

Η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ εν μέσω πανδημίας μιλά αποκλειστικά στο Πρακτορείο μας και τον Δημήτρη Στρουμπάκο για την στέρηση της τέλεσης των Θρησκευτικών μας Δικαιωμάτων εξαιτίας του κορονοιού, για το αν κλονίζεται η Πίστη μας, για το Άγιο Φώς αλλά και για την αναγκαιότητα όλων των Ελλήνων να μείνουμε σε καιρούς δύσκολους ενωμένοι.

Η Ευρωβουλευτής της ΝΔ τόνισε μεταξύ άλλων :

“Ως Ελληνες Ορθόδοξοι στερούμεθα τις Ακολουθίες της Μ.Εβδομάδας και της Ανάστασης με τρόπο οδυνηρό, όμως μείζον ζήτημα για όλους μας είναι η διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής. Το κλείσιμο των Εκκλησιών ήταν αναγκαίο δεν υπήρχε άλλος τρόπος και λύση. Δεν κλονίζεται η Πίστη μας αλλά ενδυναμώνεται περισσότερο με όλα αυτά που συμβαίνουν. Για το Άγιο Φώς και την διανομή του, η κυβέρνηση αν είχε άλλη εναλλακτική θα το είχε επιλέξει. Δεν πρέπει να μας διχάσει το θέμα του Αγίου Φωτός. Πρέπει να είμαστε όλοι αγαπημένοι και ενωμένοι αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Τηλεφωνική συνέντευξη: Δημήτρης Στρουμπάκος 

Μοντάζ: Μανώλης Δημελλάς

Επιμέλεια: Πέπη Οικονομάκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων