06/09/2021 06/09/2021 “Θέλω να φτιάξω μία μικρή Ελλάδα στο κέντρο της Αφρικής, αισθάνομαι Έλληνας” έλεγε με έμφαση και πρόσωπο γεμάτο από χαρά ο μακαριστός Μητροπολίτης Καμπάλας, Υπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Ουγκάντας κυρός Ιωνάς στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και στον Αντώνη Μακατούνη τον Νοέμβριο του 2019. «Κλαίω συνεχώς για το προσωπικό θαύμα που βίωσα…»...
06 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2021 - 23:25

“Έλληνας” αισθανόταν ο μακαριστός Μητροπολίτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Έλληνας” αισθανόταν ο μακαριστός Μητροπολίτης (ΒΙΝΤΕΟ)

“Θέλω να φτιάξω μία μικρή Ελλάδα στο κέντρο της Αφρικής, αισθάνομαι Έλληνας” έλεγε με έμφαση και πρόσωπο γεμάτο από χαρά ο μακαριστός Μητροπολίτης Καμπάλας, Υπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Ουγκάντας κυρός Ιωνάς στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και στον Αντώνη Μακατούνη τον Νοέμβριο του 2019.

«Κλαίω συνεχώς για το προσωπικό θαύμα που βίωσα…» ανέφερε με φωνή που “έσπαγε” από συγκίνηση αποκαλύπτοντας την περιπέτεια της υγείας του και το προσωπικό θαύμα που είχε βιώσει, επισημαίνοντας παράλληλα ότι “με προσευχή ελπίζω ο Θεός να φέρει μια αλλαγή στον κόσμο μας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο μακαριστός Μητροπολίτης Γέρων Καμπάλας κυρός Ιωνάς, εκοιμήθη την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, από ανακοπή καρδιάς, σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών, μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατο νόσο.

Παρακολουθήστε:

Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονομάκη

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων