03/12/2021 04/12/2021 Η ανηψιά του Αγίου Πορφυρίου αποκαλύπτει στην κάμερα της Pemptousia TV προσωπικές στιγμές του Αγίου, πριν ακόμη χτιστεί το Μοναστήρι στο Μήλεσι αλλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί. Μιλάει για τον Άγιο σκιαγραφώντας μια προσωπικότητα ενός ταπεινού, υπομονετικού και εργατικού ανθρώπου, χωρίς να κρύβει και την προσωπική της εμπειρία κοντά του. Αν...
03 Δεκεμβρίου, 2021 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2021 - 3:02

Η ανηψιά του Αγίου Πορφυρίου αποκαλύπτει

Διαδώστε:
Η ανηψιά του Αγίου Πορφυρίου αποκαλύπτει

Η ανηψιά του Αγίου Πορφυρίου αποκαλύπτει στην κάμερα της Pemptousia TV προσωπικές στιγμές του Αγίου, πριν ακόμη χτιστεί το Μοναστήρι στο Μήλεσι αλλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί.

Μιλάει για τον Άγιο σκιαγραφώντας μια προσωπικότητα ενός ταπεινού, υπομονετικού και εργατικού ανθρώπου, χωρίς να κρύβει και την προσωπική της εμπειρία κοντά του.

Αν και αρκετά μεγάλη στην ηλικία η Γερόντισσα Φεβρωνία δεν σταματά λεπτό να διακονεί τον κόσμο που φθάνει καθημερινά στο κελάκι του Αγίου προκειμένου να ζητήσει την βοήθειά του ή να τον ευχαριστήσει για το θαύμα που τους άλλαξε τη ζωή.

Η ίδια μια φράση έχει πάντα στο στόμα της για τον Άγιο την οποία εκφέρει με ευγνωμοσύνη:

«Ο Άγιος ήταν καλός…είχε καλή ψυχή»

Δείτε την συνέντευξη:

Βίντεο: Ανδρέας Χαλκιόπουλος
Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων