23/10/2023 23/10/2023 Εκοιμήθη σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, σε ηλικία 95 ετών, ο κορυφαίος ερμηνευτής της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, Χρόνης Αηδονίδης. Σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε ο Θρακιώτης και κορυφαίος ερμηνευτής της παραδοσιακής μουσικής, Χρόνης Αηδονίδης στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, την κρίσιμη εποχή της πανδημίας, είχε μιλήσει για την αγάπη του για την Θράκη, την παράδοση, αλλά...
23 Οκτωβρίου, 2023 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2023 - 10:19

Η σπάνια εξομολόγηση του Χρόνη Αηδονίδη την κρίσιμη εποχή της πανδημίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η σπάνια εξομολόγηση του Χρόνη Αηδονίδη την κρίσιμη εποχή της πανδημίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκοιμήθη σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, σε ηλικία 95 ετών, ο κορυφαίος ερμηνευτής της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, Χρόνης Αηδονίδης.

Σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε ο Θρακιώτης και κορυφαίος ερμηνευτής της παραδοσιακής μουσικής, Χρόνης Αηδονίδης στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, την κρίσιμη εποχή της πανδημίας, είχε μιλήσει για την αγάπη του για την Θράκη, την παράδοση, αλλά και την βαθιά του πίστη στον Θεό.

Η εκ βαθέων συνέντευξη παραχωρήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, κατά την οποία o αναγκαστικός εγκλεισμός μας οδήγησε στο να επιστρέψουμε στην οικογένεια και στις Ελληνικές παραδόσεις.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής Χρόνης Αηδονίδης μιλά για τις παραδόσεις, τις ρίζες και τις μνήμες που κρατούν ζωντανό έναν τόπο, ενώ αναφέρεται στην πορεία του και στη μεγάλη του αγάπη που είναι η Θράκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων