01/11/2019 01/11/2019 Οδοιπορικό στο  Μετόχι της Παναγίας της Βουρλιώτισσας στο Μήλεσι  Ωρωπού,  πραγματοποίησε το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ο Δημήτρης Στρουμπάκος και συνομίλησε με την Ηγουμένη του Ησυχαστηρίου Γερόντισσα Φιλοθέη. ” Ο κόσμος που έρχεται εδώ στο Μοναστήρι βρίσκει παρηγοριά και καταφύγιο στην μοναξιά τους” τόνισε η Γερόντισσα και πρόσθεσε: «’Οταν ασχολείται ο άνθρωπος με το καλό τότε...
01 Νοεμβρίου, 2019 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2019 - 21:10

“‘Οταν ασχολείται ο άνθρωπος με το καλό τότε γλυκαίνεται η ψυχή του”

Διαδώστε:
“‘Οταν ασχολείται ο άνθρωπος με το καλό τότε γλυκαίνεται η ψυχή του”

Οδοιπορικό στο  Μετόχι της Παναγίας της Βουρλιώτισσας στο Μήλεσι  Ωρωπού,  πραγματοποίησε το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ο Δημήτρης Στρουμπάκος και συνομίλησε με την Ηγουμένη του Ησυχαστηρίου Γερόντισσα Φιλοθέη.

” Ο κόσμος που έρχεται εδώ στο Μοναστήρι βρίσκει παρηγοριά και καταφύγιο στην μοναξιά τους” τόνισε η Γερόντισσα και πρόσθεσε: «’Οταν ασχολείται ο άνθρωπος με το καλό τότε γλυκαίνεται η ψυχή του. Στη δική μας μετάνοια, των Μοναχών, περιλαμβάνεται και ο πόνος των άλλων ανθρώπων”

Δείτε την συγκινητική συνέντευξη της  Ηγουμένης στην κάμερα του Πρακτορείου μας:

 

 

Εικονολήπτης:  Μανώλης Δημελλάς
Δημοσιογραφική κάλυψη:   Δημήτρης Στρουμπάκος
Μοντάζ:  Κώστας Κουράκος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων