14/09/2020 15/09/2020 Ο «σκληρός» άνδρας του Χόλυγουντ, Μίκυ Ρουρκ, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη στο πρακτορείο Ορθοδοξία και τη δημοσιογράφο Πέπη Οικονομάκη μιλά για ό,τι τον βαραίνει και για ό,τι ελπίζει με αφορμή τη συμμετοχή του στην ταινία «MAN ΟF GOD». Ο ηθοποιός περιγράφει πώς βίωσε το δικό του θαύμα από τον Άγιο Νεκτάριο! Χωρίς να κρύβει...
14 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2020 - 9:01

Μ.Ρουρκ: Τα πέτρινα χρόνια και η πίστη στον Θεό…

Διαδώστε:
Μ.Ρουρκ: Τα πέτρινα χρόνια και η πίστη στον Θεό…

Ο «σκληρός» άνδρας του Χόλυγουντ, Μίκυ Ρουρκ, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη στο πρακτορείο Ορθοδοξία και τη δημοσιογράφο Πέπη Οικονομάκη μιλά για ό,τι τον βαραίνει και για ό,τι ελπίζει με αφορμή τη συμμετοχή του στην ταινία «MAN ΟF GOD». Ο ηθοποιός περιγράφει πώς βίωσε το δικό του θαύμα από τον Άγιο Νεκτάριο!

Χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή του στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης, μοιράζεται για πρώτη φορά προσωπικές ιστορίες που τον έκαναν να πιστέψει στο Θεό, μιλά για την ανθρωπιά και την ευαισθησία που λείπει από τη βιομηχανία του θεάματος και δακρύζει όταν λαμβάνει ως δώρο, μια εικόνα αγιογραφημένη με πολλή προσευχή από τους Αγιορείτες πατέρες.

Δείτε τη συνέντευξη:

Συνέντευξη στην Πέπη Οικονομάκη

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος – Μανώλης Δημελλάς

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

Ευχαριστούμε το “Island Club & Restaurant” για την φιλοξενία των γυρισμάτων. Η εταιρεία Panas Sophisticated Hospitality πάντα υποστηρίζει δράσεις γύρω από την τέχνη και τον πολιτισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων