06/06/2022 06/06/2022 Λίγες μόλις ημέρες πριν την εκδίκαση της έφεσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος μιλά στο ope.gr για την πολύκροτη δίκη του στην Κέρκυρα και τη συνέχεια που δόθηκε.  Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Ιουνίου στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Κερκύρας εκδικάζεται η έφεση, που άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην πρωτόδικη αθωωτική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κερκύρας, για παραβίαση...
06 Ιουνίου, 2022 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2022 - 16:29

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας στο ope.gr για την έφεση μετά την αθωωτική απόφαση στην πολύκροτη δίκη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κερκύρας στο ope.gr για την έφεση μετά την αθωωτική απόφαση στην πολύκροτη δίκη

Λίγες μόλις ημέρες πριν την εκδίκαση της έφεσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος μιλά στο ope.gr για την πολύκροτη δίκη του στην Κέρκυρα και τη συνέχεια που δόθηκε. 

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Ιουνίου στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Κερκύρας εκδικάζεται η έφεση, που άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην πρωτόδικη αθωωτική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κερκύρας, για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Σεβασμιώτατος στην δημοσιογράφο του ope.gr Ευγενία Δίτσα:

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρεται στην εντολή που έχει ως λειτουργός του Κυρίου από την Εκκλησία, αλλά και τον ίδιο τον Θεό, ως τον υπέρτατο Νόμο, ενώ επισημαίνει ότι δεν ήταν σκοπός του η διασπορά του ιού, η οποία δεν μεταδίδεται ούτως ή άλλως με τη Θεία Κοινωνία. 

Επίσης, κάνει λόγο για το τι αναμένει, τι θα μπορούσε να σημάνει μία ακόμα αθωωτική απόφαση, εάν και εφόσον έρθει, τι τον λύπησε περισσότερο, αλλά και στο πόση στήριξη λαμβάνει ακόμα και σήμερα από τον κόσμο του νησιού και της Ελλάδας!

 

Φωτογραφία: Eurokinissi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων