08/09/2023 08/09/2023 Τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι κάτοικοι της Καρδίτσας, μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, που «βύθισε» κάτω από το νερό δεκάδες χωριά του Θεσσαλικού κάμπου, περιγράφει ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος μιλώντας αποκλειστικά στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr) και τη δημοσιογράφο Στέλλα Μοτίτσιου.  «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση» αναφέρει συγκλονισμένος ο...
08 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2023 - 15:38

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος στο ope.gr για τις φονικές πλημμύρες στην Καρδίτσα – “Να προσευχηθούμε στην Παναγία”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος στο ope.gr για τις φονικές πλημμύρες στην Καρδίτσα – “Να προσευχηθούμε στην Παναγία”

Τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι κάτοικοι της Καρδίτσας, μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, που «βύθισε» κάτω από το νερό δεκάδες χωριά του Θεσσαλικού κάμπου, περιγράφει ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος μιλώντας αποκλειστικά στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr) και τη δημοσιογράφο Στέλλα Μοτίτσιου.

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση» αναφέρει συγκλονισμένος ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος όπως τονίζει ανησυχεί κυρίως για τις επόμενες ημέρες, όταν και θα αποκαλυφθεί συνολικά το μέγεθος της καταστροφής.

Σήμερα που η Εκκλησία μας εορτάζει το Γενέσιον της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος καλεί όλους μας να παρακαλέσουμε και να προσευχηθούμε στην Παναγία να μας οδηγήσει στη σωτηρία και μέσω αυτών των αντίξοων καταστάσεων να αναπτυχθούμε πνευματικά!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων