03/04/2020 03/04/2020 Τα έγκαιρα αυστηρά μέτρα φαίνεται ότι έχουν προφυλάξει τη χώρα μαζί με τη βοήθεια της Παναγίας που σκεπάζει την Ελλάδα. Ο αριθμός των κρουσμάτων παρότι αυξάνεται καθημερινά δείχνει ότι η κατάσταση είναι σχετικά ελεγχόμενη σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Είναι μία μάχη με το χρόνο που δίνεται απέναντι στο θανατηφόρο κορωνοϊό. “Η Πολιτεία...
03 Απριλίου, 2020 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2020 - 21:50

“Ο Θεός φώτισε τους άρχοντες του τόπου”- Ο Μητρ. Λέρου στο Πρ. “Ορθοδοξία”

Διαδώστε:
“Ο Θεός φώτισε τους άρχοντες του τόπου”- Ο Μητρ. Λέρου στο Πρ. “Ορθοδοξία”

Τα έγκαιρα αυστηρά μέτρα φαίνεται ότι έχουν προφυλάξει τη χώρα μαζί με τη βοήθεια της Παναγίας που σκεπάζει την Ελλάδα.

Ο αριθμός των κρουσμάτων παρότι αυξάνεται καθημερινά δείχνει ότι η κατάσταση είναι σχετικά ελεγχόμενη σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Είναι μία μάχη με το χρόνο που δίνεται απέναντι στο θανατηφόρο κορωνοϊό.

“Η Πολιτεία έδρασε γρήγορα, ο Θεός φωτίζει τους ανθρώπους του. Βλέπετε τί γίνεται στο εξωτερικό και στα άλλα κράτη. Οι άρχοντές μας έχουν πίστη, έχουν συνείδηση και είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι” αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην τηλεφωνική του επικοινωνία με το Πρακτορείο «Ορθοδοξία» και τον δημοσιογράφο Αντώνη Μακατούνη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στη Λέρο και στην Κάλυμνο δεν έχουν καταγραφεί προς το παρόν κρούσματα, “Είναι ήρεμα, δόξα τω Θεώ, δεν έχουμε κάποιο κρούσμα τέτοιου ιού. Ο κόσμος προσέχει όσο μπορεί. Να μείνουμε στα σπίτια μας για να ξεπεράσουμε τη μεγάλη συμφορά που μας βρήκε” καταλήγει με συγκίνηση ο Σεβασμιώτατος.

Ακούστε την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων