04/06/2020 04/06/2020 Για τα θλιβερά γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, για τον ρατσισμό αλλά και για τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η Ορθοδοξία στην αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων μιλά στο Πρακτορείο Ορθοδοξία και τη Ναταλία Δανδόλου ο διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, Στίβεν Χριστοφόρου. Ο κ. Χριστοφόρου αναφέρεται στον...
04 Ιουνίου, 2020 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2020 - 8:47

Συνέντευξη – “Ο Θεός μας αγαπά χωρίς όρους”

Διαδώστε:
Συνέντευξη – “Ο Θεός μας αγαπά χωρίς όρους”

Για τα θλιβερά γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, για τον ρατσισμό αλλά και για τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η Ορθοδοξία στην αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων μιλά στο Πρακτορείο Ορθοδοξία και τη Ναταλία Δανδόλου ο διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, Στίβεν Χριστοφόρου.

Ο κ. Χριστοφόρου αναφέρεται στον ρατσισμό που δέχθηκαν και οι πρώτοι Έλληνες μετανάστες που βρέθηκαν στις ΗΠΑ, ανακαλώντας ιστορίες των παππούδων του.
Αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που συντελείται από το Γραφείο Νεότητας, που έχει ως στόχο να διατηρήσει τις ορθόδοξες ελληνικές αξίες στην νεολαία των ΗΠΑ, στα προγράμματα που υλοποιούνται αλλά και στις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα σε καιρούς πανδημίας.

Η συνέντευξη με τον κ. Χριστοφόρου κλείνει με ένα αισιόδοξο μήνυμα: “Ο Θεός μας αγαπά χωρίς όρους και διακρίσεις”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων