13/06/2020 13/06/2020 Η πείνα στην Αφρική θερίζει και οι κάτοικοι έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο το θεριό της ανέχειας αλλά και τα απορημένα μάτια των παιδιών τους τα οποία όπως αναφέρει ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος κοιμούνται νηστικά το βράδυ. Ο Σεβασμιώτατος και οι συνοδοιπόροι του στο ιεραποστολικό του έργο, την ίδια ώρα προκειμένου να βοηθήσουν αυτούς...
13 Ιουνίου, 2020 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2020 - 15:53

Τα αφρικανικά ΜΜΕ μιλούν για το θαύμα και οι πεινασμένοι της Αφρικής “ζουν” το νόημα του Ευαγγελίου

Διαδώστε:
Τα αφρικανικά ΜΜΕ μιλούν για το θαύμα και οι πεινασμένοι της Αφρικής “ζουν” το νόημα του Ευαγγελίου

Η πείνα στην Αφρική θερίζει και οι κάτοικοι έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο το θεριό της ανέχειας αλλά και τα απορημένα μάτια των παιδιών τους τα οποία όπως αναφέρει ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος κοιμούνται νηστικά το βράδυ.

Ο Σεβασμιώτατος και οι συνοδοιπόροι του στο ιεραποστολικό του έργο, την ίδια ώρα προκειμένου να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και από φυλή σε φυλή για να τους προσφέρουν τροφή με αποτέλεσμα να ζήσει συγκλονιστικές στιγμές την ώρα αυτής της Ιεραποστολής.

Η κρατική τηλεόραση μάλιστα και όλα τα κανάλια της Αφρικής αναφέρουν σε εκτεταμένα ρεπορτάζ τους ότι η ορθόδοξη Εκκλησία μέσω του Μητροπολίτη Ναϊρόμπι προσφέρει ζωή στους Αφρικανούς.

Οι ευλογημένες στιγμές που περιγράφει ο ίδιος ο Μητροπολίτης στην τηλεφωνική του επικοινωνία στο πρακτορείο Ορθοδοξία και την δημοσιογράφο Πέπη Οικονομάκη παρουσιάζονται με έκτακτα δελτία ειδήσεων στα Αφρικανικά Μέσα.

Τηλεφωνική συνέντευξη Πέπη Οικονομάκη

Μοντάζ:  Κώστας Μπουρμάς -Μαριάνθη Ματζίρη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων