23/09/2020 23/09/2020 Συνεχίζει να δακρύζει η Εικόνα της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό του Αγ.Δημητρίου στον Βύρωνα και αρκετοί είναι οι πιστοί που προστρέχουν για να προσκυνήσουν την Χάρη της. Η νεωκόρος του ναού συγκινημένη περιγράφει στην κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία και τον Δημήτρη Στρουμπάκο, τις στιγμές όταν είδε πρώτη τα δάκρυα από την Εικόνα της Παναγίας ενώ...
23 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2020 - 19:17

Το Πρακτορείο “Ορθοδοξία” στην Παναγία που δακρύζει!

Διαδώστε:
Το Πρακτορείο “Ορθοδοξία” στην Παναγία που δακρύζει!

Συνεχίζει να δακρύζει η Εικόνα της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό του Αγ.Δημητρίου στον Βύρωνα και αρκετοί είναι οι πιστοί που προστρέχουν για να προσκυνήσουν την Χάρη της.

Η νεωκόρος του ναού συγκινημένη περιγράφει στην κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία και τον Δημήτρη Στρουμπάκο, τις στιγμές όταν είδε πρώτη τα δάκρυα από την Εικόνα της Παναγίας ενώ λέει χαρακτηριστικά πώς αν και ανάξια αξιώθηκε από την Υπεραγία Θεοτόκο να δει ένα ζωντανό Θαύμα.

Ο εφημέριος του Ναού Αρχιμανδρίτης π.Χριστόδουλος μας λέει πώς ζούμε ένα θαυμαστό γεγονός, η Παναγία μέσα από τα δάκρυά της μας δείχνει αισθητά την παρουσία της, είναι ζωντανή και μας μεταδίδει Χάρη, Παρηγοριά και Ελπίδα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 


Ρεπορτάζ Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα- Μοντάζ Ανδρέας Χαλκιόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων