15/05/2020 17/05/2020 H Yelena Popovic συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός του “Man of God”, της ταινίας που διηγείται τη ζωή και τις δοκιμασίες του Αγίου Νεκταρίου της Αίγινας, καθώς υπομένει το άδικο μίσος των ανθρώπων ενώ κηρύττει το Λόγο του Θεού, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Πρακτορείο Ορθοδοξία και τη δημοσιογράφο Πέπη Οικονομάκη λίγες ημέρες πριν αρχίσουν και...
15 Μαΐου, 2020 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2020 - 10:10

Yelena Popovic: «Ο κόσμος θα ταυτιστεί με τον ‘Αγιο Νεκτάριο και θα αντλήσει δύναμη και κουράγιο από την ταινία για τη ζωή του»

Διαδώστε:
Yelena Popovic: «Ο κόσμος θα ταυτιστεί με τον ‘Αγιο Νεκτάριο και θα αντλήσει δύναμη και κουράγιο από την ταινία για τη ζωή του»

H Yelena Popovic συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός του “Man of God”, της ταινίας που διηγείται τη ζωή και τις δοκιμασίες του Αγίου Νεκταρίου της Αίγινας, καθώς υπομένει το άδικο μίσος των ανθρώπων ενώ κηρύττει το Λόγο του Θεού, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Πρακτορείο Ορθοδοξία και τη δημοσιογράφο Πέπη Οικονομάκη λίγες ημέρες πριν αρχίσουν και πάλι τα γυρίσματα που είχαν διακοπεί λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Η ταλαντούχα δημιουργός εξηγεί τι την ώθησε να κάνει ταινία τη ζωή του Αγίου, μιλά για τη συνεργασία της με τους διεθνούς φήμης ξένους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν, όπως είναι ο Μίκυ Ρουρκ και ο Αλεξάντερ Πετρόφ αλλά και τους ‘Έλληνες Άρη Σερβετάλη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτα Τσακίρογλου και πολλούς άλλους.

‘Οσον αφορά την καθυστέρηση των γυρισμάτων λόγω κορωνοϊού, η Yelena Popovic την αποδίδει σε ένα ακόμη πειρασμό… ένα εμπόδιο από τα πολλά που είχε ο Άγιος στη ζωή του, αλλά και όλοι μας κατά τη διάρκεια του βίου μας.

Δείτε τη συνέντευξη:

 

 

Συνέντευξη στην Πέπη Οικονομάκη

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

Η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη το Νοέμβριο του 2020 οπότε θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων