05/10/2020 12/10/2020 Η Ναταλία Μαρίνοβα, από τη Βουλγαρία, γράφει στις 24.2.1999: “…Έμαθα για τη θαυματουργό εικόνα της Παναγίας της Παντανάσσης και χάρηκα πολύ… Ξέρω ότι προσεύχεσθε για ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο. Γι’ αυτό πήρα θάρρος να σας ενοχλήσω ζητώντας τις προσευχές σας για μια ηλικιωμένη γυναίκα που έχει καρκίνο. Ο εγγονός της πηγαίνει στον ενοριακό ναό...
05 Οκτωβρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2020 - 16:16

Η Παναγία Παντάνασσα παρηγορεί και τους Βουλγάρους

Διαδώστε:
Η Παναγία Παντάνασσα παρηγορεί και τους Βουλγάρους

Η Ναταλία Μαρίνοβα, από τη Βουλγαρία, γράφει στις 24.2.1999:

“…Έμαθα για τη θαυματουργό εικόνα της Παναγίας της Παντανάσσης και χάρηκα πολύ… Ξέρω ότι προσεύχεσθε για ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο. Γι’ αυτό πήρα θάρρος να σας ενοχλήσω ζητώντας τις προσευχές σας για μια ηλικιωμένη γυναίκα που έχει καρκίνο. Ο εγγονός της πηγαίνει στον ενοριακό ναό του Αγίου Νικολάου. Πριν λίγες ημέρες είδα στον κεντρικό ναό της Βάρνα τους Χαιρετισμούς στην Παναγία την Παντάνασσα, μεταφρασμένους στα Βουλγάρικα με την εικόνα της Παντανάσσης που έχετε στη Μονή σας. Η ηλικιωμένη κυρία- το όνομα της είναι Βεσελίνα- άρχισε να διαβάζει τους Χαιρετισμούς. Σήμερα, ο εγγονός της μου είπε, ότι γίνεται όλο και καλύτερα, όσο τους διαβάζει. Γι’ αυτό, αποφάσισα να σας ξαναγράψω για να ζητήσω τις προσευχές σας”.

 

 

ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων