09/04/2021 09/04/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής προς την Ι.Μ.Μ. Μονή Βατοπαιδίου για θαύμα της Παναγίας της Παντανάσσης: 2 Φεβρουαρίου 2004 Την Παναγία την Παντάνασσα την έχω σε μεγάλη ευλάβεια για πολλούς λόγους. Οι πιο σημαντικοί είναι: Πριν έξι περίπου χρόνια θεράπευσε τον πατέρα μου που είχε μεταστατικό καρκίνο στο κάτω χείλος αφού έκανα Παράκληση μπροστά στη μικρή εικόνα...
09 Απριλίου, 2021 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2021 - 9:13

“Mε Παράκληση στην Παναγία ξεπεράσθηκε ο κίνδυνος»

Διαδώστε:
“Mε Παράκληση στην Παναγία ξεπεράσθηκε ο κίνδυνος»

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής προς την Ι.Μ.Μ. Μονή Βατοπαιδίου για θαύμα της Παναγίας της Παντανάσσης:

2 Φεβρουαρίου 2004

Την Παναγία την Παντάνασσα την έχω σε μεγάλη ευλάβεια για πολλούς λόγους. Οι πιο σημαντικοί είναι: Πριν έξι περίπου χρόνια θεράπευσε τον πατέρα μου που είχε μεταστατικό καρκίνο στο κάτω χείλος αφού έκανα Παράκληση μπροστά στη μικρή εικόνα που μου δώσατε.

Επίσης θεράπευσε ένα φίλο μου, τον Μ.Β., κάτοικο Νέας Σμύρνης από καρκίνο του πνεύμονος. Του έδωσα λάδι από την θαυματουργή εικόνα της Παντανάσσης και μετά από Παράκληση και προσευχή έγινε καλά.

Ο αδελφός της μητέρας μου, Απ. Γ., κάτοικος Τριπόλεως, ξαφνικά πριν τρία χρόνια έπαθε μια μορφή καρκίνου, μυέλωμα των οστών λέγεται, και ενώ οι γιατροί του έδιναν χρόνο ζωής δύο ώρες θεραπεύθηκε αφού αμέσως έκανα Παράκληση στην Παντάνασσα. Πριν από έξι μήνες φάνηκε η ασθένεια να υποτροπιάζει, αλλά και πάλι με Παράκληση στην Παναγία ξεπεράσθηκε ο κίνδυνος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων