02/08/2021 02/08/2021 Ακολουθεί αποσπάσμα επιστολής προς την Ι.Μ.Μ. Μονή Βατοπαιδίου για θαύματα της Παναγίας της Παντανάσσης: Τα θαύματα της εικόνας της Παντανάσσης απλώνονται σε όλη τη Ρωσία. Παραθέτουμε ένα από τα τελευταία θαύματα ενός νεοαγιογραφημένου αντιγράφου της Παντανάσσης στην Αγία Πετρούπολη. Στη Φινλανδία μια γυναίκα, που δεν ήταν ορθόδοξη, είχε καρκίνο τελευταίου βαθμού. Της πρότειναν να ακούσει...
02 Αυγούστου, 2021 - 13:33
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2021 - 13:25

Θαύμα Παναγίας Παντανάσσης σε μη Ορθόδοξη Φινλανδή

Διαδώστε:
Θαύμα Παναγίας Παντανάσσης σε μη Ορθόδοξη Φινλανδή

Ακολουθεί αποσπάσμα επιστολής προς την Ι.Μ.Μ. Μονή Βατοπαιδίου για θαύματα της Παναγίας της Παντανάσσης:

Τα θαύματα της εικόνας της Παντανάσσης απλώνονται σε όλη τη Ρωσία. Παραθέτουμε ένα από τα τελευταία θαύματα ενός νεοαγιογραφημένου αντιγράφου της Παντανάσσης στην Αγία Πετρούπολη.

Στη Φινλανδία μια γυναίκα, που δεν ήταν ορθόδοξη, είχε καρκίνο τελευταίου βαθμού. Της πρότειναν να ακούσει τους Χαιρετισμούς της Παντανάσσης, από μια κασέτα. Δέχθηκε την πρόταση. Θεραπεύθηκε από τον καρκίνο, ήλθε στο ναό του Τιμίου Προδρόμου και έγινε ορθόδοξη αφού έλαβε το βάπτισμα.

Σβετλάνα Ρ., Μόσχα 2006

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων