31/03/2021 31/03/2021 Τα παρακάτω περιγραφόμενα θαύματα μας τα απέστειλε ο τότε Διοικητής του Τάγματος Στρατηγείου ΓΕΕΦ (Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς), νυν Ταξίαρχος (ΠΖ) κ. Παναγιώτης Παντελίδης, ιδρυτής του παρεκλησίου της Παναγίας Παντανάσσης στο στρατόπεδο Ιακώβου Πατάτσου στην Αγλαντζιά. 1. Ο π. Π. Τρ. συμβούλεψε γυναίκα, πνευματικό του τέκνο, που ήταν σε προχωρημένη κυοφορία να μην υποβληθεί σε...
31 Μαρτίου, 2021 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2021 - 16:53

Θαύματα στο παρεκκλήσιο του ΓΕΕΦ στη Κύπρο

Διαδώστε:
Θαύματα στο παρεκκλήσιο του ΓΕΕΦ στη Κύπρο

Τα παρακάτω περιγραφόμενα θαύματα μας τα απέστειλε ο τότε Διοικητής του Τάγματος Στρατηγείου ΓΕΕΦ (Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς), νυν Ταξίαρχος (ΠΖ) κ. Παναγιώτης Παντελίδης, ιδρυτής του παρεκλησίου της Παναγίας Παντανάσσης στο στρατόπεδο Ιακώβου Πατάτσου στην Αγλαντζιά.

1. Ο π. Π. Τρ. συμβούλεψε γυναίκα, πνευματικό του τέκνο, που ήταν σε προχωρημένη κυοφορία να μην υποβληθεί σε καισαρική τομή, αφού είχε περάσει την αναμενόμενη μέρα της προτού δοκιμάσει τη βοήθεια της Παναγίας Παντανάσσης. Στις 8 Αυγούστου 2003, κατά τη διάρκεια Παράκλησης που έγινε στο παρεκκλήσιο, νοερά συμπεριέλαβε στην προσευχή του και το πρόβλημα του πνευματικού του τέκνου. Χρονικά στο μέσο της Παράκλησης η γυναίκα γέννησε φυσιολογικά.

Μόλις γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ο σύζυγός της γεμάτος χαρά ενημέρωσε τον π. Παναγιώτη για το συμβάν.

Ο ιερέας τηλεφώνησε στο Διοικητή κάνοντας γνωστό ότι η «Παντάνασσα έκανε το πρώτο θαύμα της».

2. Ο κ… με διαγνωσμένα προβλήματα υγείας τεκνοποιήσεως προσευχόταν καθημερινά μπροστά στην εικόνα της Παντανάσσης στο στρατόπεδο, παρακαλώντας την Παναγία να τον βοηθήσει στο σοβαρό πρόβλημά του χαρίζοντας του ένα παιδί, με τάμα να το βαπτίσει στο παρεκκλήσιό της. Μετά από ένα μήνα η σύζυγός του έμεινε έγκυος.

Μετά την ανακοίνωση του γιατρού για την εγκυμοσύνη της συζύγου του ανέφερε επίσημα στο Διοικητή του Στρατοπέδου κ. Παντελίδη ότι η «Παντάνασσα έκανε το θαύμα της».

3. Η συνάδελφος Υπαξιωματικός (ΝΙ) προσκλήθηκε από το Διοικητή να προσκυνήσει την εικόνα της Παντανάσσης. Ο φόρτος εργασίας δεν της επέτρεψε να επισκεφθεί το παρεκκλήσιο αμέσως. Μια νύκτα είδε στον ύπνο της να βρίσκεται έξω από το παρεκκλήσιο της Παναγίας της Παντανάσσης, ενώ μια όμορφη κοπέλα στεκόταν έξω από την πόρτα και την παρακαλούσε να έρθει μέσα στην εκκλησία. Ήταν η Παναγία…

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων