05/04/2021 05/04/2021 Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η ψηφιακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ (PEMPTOUSIATV) θα είναι σύντομα κοντά σας. Στην  PemptousiaTv  θα μπορείτε να παρακολουθείτε , Live πρόγραμμα και on demand περιεχόμενο, ζωντανές συνδέσεις, εκπομπές λόγου, πνευματικές συνάξεις, συνεντεύξεις, οδοιπορικά, αποστολές , ντοκιμαντέρ, σήριαλ και εκδηλώσεις. Θα έχετε πρόσβαση σε ένα πλούσιο αρχείο με ντοκουμέντα ενώ θα μπορείτε...
05 Απριλίου, 2021 - 14:52
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2021 - 14:57

Η τηλεόραση της Πεμπτουσίας κοντά σας

Διαδώστε:
Η τηλεόραση της Πεμπτουσίας κοντά σας

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η ψηφιακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ (PEMPTOUSIATV) θα είναι σύντομα κοντά σας.

Στην  PemptousiaTv  θα μπορείτε να παρακολουθείτε , Live πρόγραμμα και on demand περιεχόμενο, ζωντανές συνδέσεις, εκπομπές λόγου, πνευματικές συνάξεις, συνεντεύξεις, οδοιπορικά, αποστολές , ντοκιμαντέρ, σήριαλ και εκδηλώσεις.

Θα έχετε πρόσβαση σε ένα πλούσιο αρχείο με ντοκουμέντα ενώ θα μπορείτε με όλη σας την οικογένεια να παρακολουθείτε, μεγάλα γεγονότα και αφιερώματα για πρόσωπα που έγραψαν και γράφουν ιστορία.

Οι Παραδόσεις μας, οι Ρίζες μας, ο Πολιτισμός μας και η Ορθοδοξία σε πρώτο πλάνο 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ 

Η τηλεόραση της Πεμπτουσίας (PemptousiaTv) ανήκει στο Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και στον όμιλο ενημέρωσης Pemptousia Network 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων