24/01/2020 24/01/2020 Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επίσκεψη της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίου τον επόμενο Μάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Παναγιώτατος έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και με στελέχη της Ομογένειας. Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κυκλοφόρησε ήδη υλικό στο οποίο ανακοινώνεται η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη από τις 7 έως τις 17...
24 Ιανουαρίου, 2020 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2020 - 15:25

Τον Μάϊο στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Τον Μάϊο στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επίσκεψη της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίου τον επόμενο Μάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Παναγιώτατος έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και με στελέχη της Ομογένειας.

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κυκλοφόρησε ήδη υλικό στο οποίο ανακοινώνεται η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη από τις 7 έως τις 17 Μαίου.

 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναφέρθηκε στην περιοδεία του στις ΗΠΑ και στη συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο με τον Πρέσβη Samuel Brownback, επικεφαλής της υπηρεσίας του Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ για θέματα διεθνούς θρησκευτικής ελευθερίας.

Ο Πρέσβης Brownback, ο οποίος νωρίτερα είχε επισκεφθεί την Ι. Μονή Αγίας Τριάδος Χάλκης, όπου εδρεύει η ιστορική Ι. Θεολογική Σχολή, συζήτησε με τον Παναγιώτατο ζητήματα που σχετίζονται με τη ζωή και τη διακονία της Μητρός Εκκλησίας, στην Έδρα της αλλά και στον κόσμο, για την Ομογένεια, αλλά και για την κατάσταση των Χριστιανών στην Τουρκία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων