15/05/2023 15/05/2023 Νικητής αναδείχθηκε στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Χειμάρρας, ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος έδινε μάχη σώμα με σώμα από την πρώτη κάλπη μέχρι και την τελευταία την 36η . Επίσης στις εκλογές στο δήμο Φοινίκης νικητής είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων για το Μέλλον (ΜΕΓΑ) σε συνασπισμό με το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα...
15 Μαΐου, 2023 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2023 - 12:12

Νίκη του Φρέντι Μπελέρη στη Χειμάρρα – Εξελέγη Δήμαρχος

Διαδώστε:
Νίκη του Φρέντι Μπελέρη στη Χειμάρρα – Εξελέγη Δήμαρχος

Νικητής αναδείχθηκε στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Χειμάρρας, ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος έδινε μάχη σώμα με σώμα από την πρώτη κάλπη μέχρι και την τελευταία την 36η .

Επίσης στις εκλογές στο δήμο Φοινίκης νικητής είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων για το Μέλλον (ΜΕΓΑ) σε συνασπισμό με το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα , Ρωμαίος Τσάκουλης με 41 % των ψήφων έναντι 29 % αντίστοιχα που πήραν οι δύο αντίπαλοί του.

Στο δήμο Δρόπολης νικητής με 80% των ψήφων είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Δημητράκης Τόλης.

Εκλογικό θρίλερ με τον Μπελέρη να παραμένει στην φυλακή

Έπειτα από ένα εκλογικό θρίλερ, o Φρέντι Μπελέρης που παραμένει σε φυλακή στα Τίρανα, όπου οδηγήθηκε μετά από προσχηματική σύλληψη και απόφαση του εισαγγελέα του Αυλώνα, είναι ο μεγάλος νικητής των δημοτικών εκλογών στη Χειμάρρα.

Ο υποψήφιος της «Ομόνοιας» παρά το γεγονός ότι αρχικά ήταν αρκετά πίσω από τον «εκλεκτό» της κυβέρνησης Ράμα, έκανε την αντεπίθεση στα αποτελέσματα των εκλογών και κατάφερε να προσπεράσει τον Γκόρο.

Νωρίτερα το πρωί, είχαν προηγηθεί επεισόδια και μάλιστα λόγω της έντασης για κάποια λεπτά σταμάτησε η καταμέτρηση των ψήφων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων