17/11/2020 17/11/2020 «Μπορεί η καραντίνα να άλλαξε απροειδοποίητα την καθημερινότητά μας, αλλά δεν την αφήνουμε να μας απομακρύνει. Αφού δεν μπορούμε να βρισκόμαστε από κοντά, ενεργοποιήσαμε διαδικτυακούς τρόπους για να βρισκόμαστε» αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για τα διαδικτυακά κατηχητικά. Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα, ήδη πριν ακόμη ξεκινήσει η...
17 Νοεμβρίου, 2020 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2020 - 9:51

Διαδικτυακά κατηχητικά στη Μητρόπολη Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Διαδικτυακά κατηχητικά στη Μητρόπολη Νεαπόλεως

«Μπορεί η καραντίνα να άλλαξε απροειδοποίητα την καθημερινότητά μας, αλλά δεν την αφήνουμε να μας απομακρύνει. Αφού δεν μπορούμε να βρισκόμαστε από κοντά, ενεργοποιήσαμε διαδικτυακούς τρόπους για να βρισκόμαστε» αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για τα διαδικτυακά κατηχητικά.

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα, ήδη πριν ακόμη ξεκινήσει η καραντίνα, από το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, εφαρμόστηκε ένα υβριδικό πρόγραμμα για τα παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, με ταυτόχρονη φυσική και διαδικτυακή παρουσία.

Επομένως με την καραντίνα η Μητρόπολη ήταν έτοιμη μόνο για Διαδικτυακή παρουσία ενώ σχολιάζει «Με χαρά διαπιστώνουμε ότι δεκάδες παιδιά σε κάθε συντροφιά ανταποκρίνονται με συνέπεια, στα δύο επόμενα Σάββατα που ακολούθησαν, αφού βρίσκουν μια όμορφη διέξοδο για διαδικτυακή παρέα και παιχνίδι».

Το πρόγραμμα αυτών των συναντήσεων φαίνεται παρακάτω:

Συγκεκριμένα:

Α΄-Β’ Δημοτικού (Αγόρια και Κορίτσια): Κάθε Σάββατο στις 3:00 το μεσημέρι

Γ΄ – Δ΄ Δημοτικού (Αγόρια και Κορίτσια): Κάθε Σάββατο στις 4:00 το απόγευμα

Ε΄ – Στ΄ Δημοτικού (Αγόρια και Κορίτσια): Κάθε Σάββατο στις 5:00 το απόγευμα

Γυμνάσιο (Αγόρια και Κορίτσια): Κάθε Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα

Λύκειο (Αγόρια και Κορίτσια): Κάθε Σάββατο στις 7:00 το απόγευμα

Η επικοινωνία γίνεται χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ZOOM.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων