06/07/2020 06/07/2020 Την Κυριακή 5-7-2020, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Λέρου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ.Παΐσιος τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου π. Σωφρονίου Χατζηλάρη. Στη Θεία Λειτουργία παρέστη ο Δήμαρχος κ.Μιχ.Κόλιας, πλήθος πιστών και πολλά παιδιά του κατηχητικού της ενορίας. Στα Ιερά Αναλόγια του Ναού έψαλλαν οι καλλίφωνοι ιεροψάλτες Αναστ.Χατζηλάρης και...
06 Ιουλίου, 2020 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2020 - 22:08

Τα παιδιά εντυπωσίασαν με ωραιότατα χριστιανικά τραγούδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Τα παιδιά εντυπωσίασαν με ωραιότατα χριστιανικά τραγούδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή 5-7-2020, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Λέρου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ.Παΐσιος τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου π. Σωφρονίου Χατζηλάρη. Στη Θεία Λειτουργία παρέστη ο Δήμαρχος κ.Μιχ.Κόλιας, πλήθος πιστών και πολλά παιδιά του κατηχητικού της ενορίας. Στα Ιερά Αναλόγια του Ναού έψαλλαν οι καλλίφωνοι ιεροψάλτες Αναστ.Χατζηλάρης και Ραφαήλ Χατζηλάρης.

 

 

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, έλαβε χώρα μικρή γιορτούλα για την λήξη των κατηχητικών της χρονιάς, αν και η πανδημία δεν άφησε να πραγματοποιηθούν αρκετές από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες.

Με την καθοδήγηση του π.Σωφρονίου και των κατηχητών και κατηχητριών της ενορίας, τα παιδιά εντυπωσίασαν με τα ωραιότατα χριστιανικά τραγούδια που έψαλλαν.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

Ο Μητροπολίτης κ. κ. Παΐσιος, με τον ζεστό του πατρικό λόγο χαιρέτησε την ωραία αυτή εκδήλωση, συνεχάρη τον εφημέριο, τα παιδιά και τους συντελεστές για την ωραία αυτή παρουσίαση.

 

 

Κατόπιν ο πρώην Δήμαρχος κ.Ι.Αντάρτης μοίρασε στα παιδιά τα αναμνηστικά τους και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

 

 

Επιμέλεια-φωτογραφίες-βίντεο:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων