18/11/2022 18/11/2022 Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού της Του Θεού Σοφίας, τα παιδιά του 13ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής «Το κουτί της καλοσύνης». Πρόκειται για μία πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης των παιδιών, τα οποία με την συνεργασία των δασκάλων τους συγκέντρωσαν διάφορα είδη (παιχνίδια, βιβλία, ενδύματα), προκειμένου να ενισχυθούν...
18 Νοεμβρίου, 2022 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2022 - 18:36

“Το κουτί της καλοσύνης” – Μία πρωτοβουλία αγάπης του 13ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής

Διαδώστε:
“Το κουτί της καλοσύνης” – Μία πρωτοβουλία αγάπης του 13ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής

Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού της Του Θεού Σοφίας, τα παιδιά του 13ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής «Το κουτί της καλοσύνης».

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης των παιδιών, τα οποία με την συνεργασία των δασκάλων τους συγκέντρωσαν διάφορα είδη (παιχνίδια, βιβλία, ενδύματα), προκειμένου να ενισχυθούν άπορες οικογένειες.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα παιδιά και τους διδασκάλους γι’ αυτή την προσφορά της αγάπης τους, η οποία εκπορεύεται από το περίσσευμα της καρδίας τους και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της φιλόθεης διάθεσής τους και της ανιδιοτελούς φιλανθρωπίας προς τους πονεμένους συνανθρώπους μας. Τους ευχαρίστησε δε που εμπιστεύθηκαν και επέλεξαν την Ιερά Μητρόπολη για την διανομή των συγκενρωθησομένων ειδών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων