21/11/2019 21/11/2019 Θέματα που αφορούν την Ελλάδα, την Κύπρο και την ομογένεια τέθηκαν επί τάπητος στο 65ο συνέδριο της ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου. Οι εργασίες άνοιξαν με επίσημο γεύμα στο οποίο έδωσαν το παρών ο αιδεσιμότατος Κύριλλος ως αντιπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, η ύπατη αρμοστής της Κύπρου στην...
21 Νοεμβρίου, 2019 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2019 - 16:32

Ψήφισμα για τη Γενοκτονία των Ελλήνων από την ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας

Διαδώστε:
Ψήφισμα για τη Γενοκτονία των Ελλήνων από την ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας

Θέματα που αφορούν την Ελλάδα, την Κύπρο και την ομογένεια τέθηκαν επί τάπητος στο 65ο συνέδριο της ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου. Οι εργασίες άνοιξαν με επίσημο γεύμα στο οποίο έδωσαν το παρών ο αιδεσιμότατος Κύριλλος ως αντιπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, η ύπατη αρμοστής της Κύπρου στην Αυστραλία Μάρθα Μαυρομμάτη και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Σίδνεϊ Χρήστος Καρράς.

Στο 65ο συνέδριο της ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας συμμετείχαν πάνω από 50 εκπρόσωποι της ελληνικής ομογένειας.

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν ψηφίσματα που αφορούν το Μακεδονικό, το Κυπριακό, τη Γενοκτονία των Ελλήνων, τη Θεολογική Σχολή Χάλκης και τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Νέος ύπατος πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας εξελέγη ο Γιώργος Λιανός. Αντιπρόεδρος η Σοφία Νοταρά και μέλος της ύπατης διοίκησης ο Θεόδωρος Λιανός.

Πηγή: pontos-news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων