20/09/2019 20/09/2019 Ελληνικά σχολεία της Ομογένειας επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και Εκκλησιαστικά Θέματα, κ. Αντώνης Διαματάρης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρωί της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου (ώρα Νέας Υόρκης) παρέστη στον αγιασμό στο σχολείο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, τον οποίο ετέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: «Ενα...
20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2019 - 9:11

Στα σχολεία της Ομογένειας ο Αντ. Διαματάρης

Διαδώστε:
Στα σχολεία της Ομογένειας ο Αντ. Διαματάρης

Ελληνικά σχολεία της Ομογένειας επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και Εκκλησιαστικά Θέματα, κ. Αντώνης Διαματάρης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρωί της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου (ώρα Νέας Υόρκης) παρέστη στον αγιασμό στο σχολείο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, τον οποίο ετέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: «Ενα ταξίδι προς τη γνώση, την πίστη και τις παραδόσεις»

Μαζί του ήταν κι ο γενικός πρόξενος Νέας Υόρκης Κωνσταντίνος Κούτρας.

Εν συνεχεία επισκέφθηκαν το σχολείο του Αγίου Νικολάου «Ουίλλιαμ Σπυρόπουλος» στο Φλάσινγκ.

«Με βαθιά συγκίνηση επισκέφτηκα σήμερα τα σχολεία των Αγίων Δημητρίου και Νικολάου στην Astoria και στο Flushing. Δύο πράγματα πρέπει να δώσουμε στα παιδιά μας. Ρίζες για να ξέρουν που είναι η οικογένεια και η πατρίδα. Φτερά για να πετάξουν μακριά. Εύχομαι καλή και δημιουργική σχολική χρονιά στους μαθητές!» έγραψε ο κ. Διαματάρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων