23/01/2019 23/01/2019 Πλούσιες ήταν και φέτος οι δραστηριότητες των Χαρούμενων Αγωνιστών Κατερίνης κατά τη διάρκεια του Αγίου Δωδεκαημέρου. Κάλαντα στους δρόμους της πόλης, στις υπηρεσίες, στον Σεβασμιώτατον οικείον Ποιμενάρχην, σε φιλικά σπίτια και στο νοσοκομείο ήταν μερικές από τις εκδηλώσεις. Στο παρακάτω βίντεο, όπως δημοσιεύεται στις 22 Ιανουαρίου 2019 από τον ιστοτόπο των Χαρούμενων Αγωνιστών (agonistes.gr) μπορείτε...
23 Ιανουαρίου, 2019 - 16:25

Εκδηλώσεις 12ημέρου Χ.Α. Κατερίνης (βίντεο)

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις 12ημέρου Χ.Α. Κατερίνης (βίντεο)

Πλούσιες ήταν και φέτος οι δραστηριότητες των Χαρούμενων Αγωνιστών Κατερίνης κατά τη διάρκεια του Αγίου Δωδεκαημέρου. Κάλαντα στους δρόμους της πόλης, στις υπηρεσίες, στον Σεβασμιώτατον οικείον Ποιμενάρχην, σε φιλικά σπίτια και στο νοσοκομείο ήταν μερικές από τις εκδηλώσεις. Στο παρακάτω βίντεο, όπως δημοσιεύεται στις 22 Ιανουαρίου 2019 από τον ιστοτόπο των Χαρούμενων Αγωνιστών (agonistes.gr) μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από αυτές:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων