20/12/2018 20/12/2018 Στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Χαλέπας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου μία εξαιρετική και συμβουλευτική ομιλία στα πλαίσια της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, την οποία συντονίζει με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας  και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης με συνεργάτες τον Πρωτ. Βασίλειο Φραγγιαδάκη, τον Πρεσβ....
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:52

«Η ποιότητα της σχέσεως του ζεύγους και οι επιπτώσεις στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών»

Διαδώστε:
«Η ποιότητα της σχέσεως του ζεύγους και οι επιπτώσεις στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών»

Στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Χαλέπας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου μία εξαιρετική και συμβουλευτική ομιλία στα πλαίσια της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, την οποία συντονίζει με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας  και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης με συνεργάτες τον Πρωτ. Βασίλειο Φραγγιαδάκη, τον Πρεσβ. Βασίλειο Γκάτση και τον Πρεσβ. Αλέξανδρο Ξηρουχάκη.

Ομιλητής αυτή την φορά ήταν ο εξαίρετος Ψυχίατρος κ. Παναγιώτης Γρηγορίου ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η ποιότητα της σχέσεως του ζεύγους και οι επιπτώσεις στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών», τον οποίο χειροκρότησε για την κατάμεστη από συμβουλές ομιλία του το ακροαματικό κοινό που όπως και τις περισσότερες φορές το εκπροσωπούν νέοι γονείς και νιόπαντρα ζευγάρια.

Μετά το πέρας της ομιλίας την οποία συντόνισε και αυτή την φορά ο παραγωγός του Ραδιοφωνικού σταθμού κ. Χρήστος Μποτωνάκης, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ευχαρίστησε  τον ομιλητή, μεταφέροντας του τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας  και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού και προσφέροντας ένα αναμνηστικό δώρο της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων