21/01/2019 21/01/2019 Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, το απόγευμα, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη, για το νέο έτος, κοινή, για νέους και νέες, Σύναξη, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος». Έγινε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, ανταλλαγή ευχών και παροτρύνσεις από τον Σεβασμιώτατο προς τους νέους και...
21 Ιανουαρίου, 2019 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2019 - 12:17

Κοπή Βασιλόπιτας στις Συνάξεις Νέων της Ι.Μ. Άρτης

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στις Συνάξεις Νέων της Ι.Μ. Άρτης

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, το απόγευμα, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη, για το νέο έτος, κοινή, για νέους και νέες, Σύναξη, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος».

Έγινε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, ανταλλαγή ευχών και παροτρύνσεις από τον Σεβασμιώτατο προς τους νέους και τις νέες για μια αγωνιστική χρονιά, με υψηλούς πνευματικούς στόχους.

Οι Συνάξεις πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος».

Για νέες άνω των 18 ετών, (ανά δεκαπενθήμερο) ημέρα Σάββατο και ώρα 7 το απόγευμα.

Για νέους άνω των 18 ετών, (ανά δεκαπενθήμερο) ημέρα Σάββατο και ώρα 8 το απόγευμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων