02/11/2018 02/11/2018 Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος  Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ συναντήθηκε  με τους Κληρικούς, τους Κατηχητές και τις Κατηχήτριες, που πλαισιώνουν το έργο των Κατηχητικών Ομάδων της Σύρου, τους έδωσε ποιμαντικές οδηγίες και κατευθύνσεις , αντάλλαξε μαζί τους απόψεις, συζήτησε τους προβληματισμούς, οι οποίοι κατετέθησαν και τους ανακοίνωσε την ανάθεση της ευθύνης συντονισμού του Κατηχητικού έργου στη...
02 Νοεμβρίου, 2018 - 16:25

Ο Σύρου Δωρόθεος με τους Κατηχητές

Διαδώστε:
Ο Σύρου Δωρόθεος με τους Κατηχητές

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος  Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ συναντήθηκε  με τους Κληρικούς, τους Κατηχητές και τις Κατηχήτριες, που πλαισιώνουν το έργο των Κατηχητικών Ομάδων της Σύρου, τους έδωσε ποιμαντικές οδηγίες και κατευθύνσεις , αντάλλαξε μαζί τους απόψεις, συζήτησε τους προβληματισμούς, οι οποίοι κατετέθησαν και τους ανακοίνωσε την ανάθεση της ευθύνης συντονισμού του Κατηχητικού έργου στη Σύρο στον Αρχιμ. Νικόλαο Γαβαλλά.

 

Τέλος, τους προέτρεψε σε πνεύμα ενότητας και αγάπης να διακονήσουν από κοινού την ποιμαντική αυτή προς τους νέους δράση της Ιεράς Μητροπόλεως, οικοδομώντας στις ψυχές τους το λόγο του Θεού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων