09/01/2019 09/01/2019 Από την Τετάρτη 2 έως την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, περισσότερα από 120 άτομα, στελέχη, παιδιά Λυκείου, μαζί με κυρίες μαγείρισσες, ανέβηκαν και φέτος, όπως παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, στην Μακρυνίτσα, για ένα μοναδικό Χειμερινό Κατασκηνωτικό Τριήμερο. Έφτασαν στην χριστουγεννιάτικη κατασκήνωση με ήλιο, αλλά σύντομα την αντίκρισαν χιονισμένη! Εκτός από το εξαιρετικό φαγητό που απόλαυσαν, οι...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 20:16

Χειμερινό Κατασκηνωτικό Τριήμερο για τους Νέους της Ι.Μ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Χειμερινό Κατασκηνωτικό Τριήμερο για τους Νέους της Ι.Μ. Νεαπόλεως

Από την Τετάρτη 2 έως την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, περισσότερα από 120 άτομα, στελέχη, παιδιά Λυκείου, μαζί με κυρίες μαγείρισσες, ανέβηκαν και φέτος, όπως παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, στην Μακρυνίτσα, για ένα μοναδικό Χειμερινό Κατασκηνωτικό Τριήμερο. Έφτασαν στην χριστουγεννιάτικη κατασκήνωση με ήλιο, αλλά σύντομα την αντίκρισαν χιονισμένη! Εκτός από το εξαιρετικό φαγητό που απόλαυσαν, οι νέοι κι οι νέες τραγούδησαν, χόρεψαν κι έπαιξαν χιονοπόλεμο. Έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων