07/12/2020 07/12/2020 Στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020, διαδικτυακή σύναξη επιστημόνων και φοιτητριών. Εκπαιδευτικοί και νεαρές επιστήμονες από την Κρήτη ,την Κω, τις Σέρρες, τη Λήμνο, τη Σιάτιστα, τη Θεσσαλονίκη «αντάμωσαν» και παίρνοντας αφορμή από τις σκέψεις του Μακαριωτάτου  Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, όπως αυτές καταγράφονται στο βιβλίο του «Φως από...
07 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:06
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2020 - 21:54

Διαδικτυακή σύναξη επιστημόνων και φοιτητριών για την πνευματική καρποφορία

Διαδώστε:
Διαδικτυακή σύναξη επιστημόνων και φοιτητριών για την πνευματική καρποφορία

Στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020, διαδικτυακή σύναξη επιστημόνων και φοιτητριών.

Εκπαιδευτικοί και νεαρές επιστήμονες από την Κρήτη ,την Κω, τις Σέρρες, τη Λήμνο, τη Σιάτιστα, τη Θεσσαλονίκη «αντάμωσαν» και παίρνοντας αφορμή από τις σκέψεις του Μακαριωτάτου  Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, όπως αυτές καταγράφονται στο βιβλίο του «Φως από τις ακτίνες του Ευαγγελίου», αντάλλαξαν σκέψεις και προβληματισμούς πάνω στο θέμα της πνευματικής καρποφορίας.

Η συνάντηση απέδειξε για άλλη μια φορά ότι στην Εκκλησία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και αποκλεισμοί. Η αγάπη είναι πάντα ευρηματική!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων