01/02/2021 01/02/2021 Με μια πολύ σύντομη τελετή το Σάββατο 30 Ιανουαρίου τα Κατηχητικά Σχολεία του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Ψυχικού συμμετείχαν στην καθιερωμένη ευλόγηση της βασιλόπιτας με την παρουσία αντιπροσωπίας κοριτσιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία μετά από αρκετούς μήνες που λειτουργούν τα Κατηχητικά εξ αποστάσεως να ανταλλάξουν ευχές και να προσευχηθούν μαζί....
01 Φεβρουαρίου, 2021 - 10:38

Εξ αποστάσεως συνεχίζουν τα μαθήματα τα Κατηχητικά Σχολεία

Διαδώστε:
Εξ αποστάσεως συνεχίζουν τα μαθήματα τα Κατηχητικά Σχολεία

Με μια πολύ σύντομη τελετή το Σάββατο 30 Ιανουαρίου τα Κατηχητικά Σχολεία του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Ψυχικού συμμετείχαν στην καθιερωμένη ευλόγηση της βασιλόπιτας με την παρουσία αντιπροσωπίας κοριτσιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία μετά από αρκετούς μήνες που λειτουργούν τα Κατηχητικά εξ αποστάσεως να ανταλλάξουν ευχές και να προσευχηθούν μαζί. Η σύντομη συνάντηση έληξε με κλήρωση συμβολικών δώρων και ευχές για ένα καλύτερο μέλλον.

Τα μαθήματα των Κατηχητικών Σχολείων συνεχίζονται εξ αποστάσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων